FireAngel Wi-Safe 2

FireAngel WI-Safe 2 230V melders volgens de NEN 2555

Naast de 230V (NEN 2555) gevoede rook- en hittemelders zijn ook de batterij gevoede koolmonoxide melder, locatieschakelaar en accessoires voor doven en slechthorenden beschikbaar. Intelligente detectietechnologie voor een bekabeld en draadloos netwerk FireAngel rook- en hittemelders zijn uitgerust met de nieuwste detectietechnologie voor rook en hitte: Thermoptek en Thermistek. Wi-Safe 2 technologie zorgt ervoor dat alle melders (volgens de NEN 2555) aan elkaar gekoppeld kunnen worden en continue met elkaar communiceren.

Thermoptek en Thermistek technologie

Thermoptek is de nieuwste technologie voor rookmelders met een combinatie van optische en thermische detectietechnieken is. Zodra een temperatuurstijging wordt vastgesteld, wordt de sensitiviteit van de rookmelder verhoogd wat zorgt voor een snellere responstijd en het verkleint de kans op onnodig afgaan van de melder. De Thermistek technologie in de hittemelders controleert de temperatuurverandering en meet continue de vooraf ingestelde aanspreektemperatuur tussen 56 °C – 64 °C.

Wi-Safe 2 technologie melders zijn klaar voor de toekomst

De intelligente draadloze module in de melders maakt draadloze communicatie met ieder ander product met Wi-Safe 2 technologie mogelijk. Er kunnen maximaal 50 units aan elkaar gekoppeld worden. Alle apparaten communiceren iedere 3 seconden met elkaar. Het toevoegen van extra melders en accessoires is in een handomdraai te realiseren. Wi-Safe Connect is een professioneel B2B beheersysteem. Hiermee kan Wi-Safe 2 FireAngel melders via een kleine gateway verbinding maken met internet. De unieke diagnostische informatie die in elke FireAngel melder wordt vast gehouden, wordt direct verzonden naar een gepersonaliseerd dashboard waar alerts kunnen worden beheerd en direct actie kan worden ondernomen.
Wi-Safe 2 Connect is ideaal voor situaties met een vereiste voor real-time monitoring en statusmelding van enkele of meerdere netwerken

Wi-Safe 2 en de App

Een toegewijde App push-to-service service is beschikbaar voor de eindgebruiker, waar real-time meldingen en berichten van alarmnetwerken direct naar een smartphone kunnen worden verzonden.

Langdurig gebruik en eenvoudige installatie

Het vervangen van batterijen behoort tot het verleden. Alle FireAngel producten beschikken over een niet verwijderbare batterij met een levensduur van meer dan 10 jaar. De installatie is snel en gemakkelijk te monteren. Binnen 10 seconden zijn de melders klaar voor gebruik. Geef vuur geen enkele kans met deze FireAngel top melders

Locatieschakelaar voor extra zekerheid

De batterij gevoede locatieschakelaar is een geheel nieuw product en wordt onder andere gebruikt voor het draadloos testen van alle Wi-Safe 2 apparaten. Ook kan men tijdens een alarmmelding alle melders uitschakelen en de melder die een melding veroorzaakt, snel lokaliseren.

omhoog
FireAngelshop is in view mode, we zijn zo weer aktief
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein