Firemill Nederland brandblussers. Koolstofdioxide is een volledig puur blusmiddel dat geen sporen achterlaat. Je hoeft de bank daarna niet eens meer schoon te vegen. Dit maakt Firemill perfect voor snelle actie in bijvoorbeeld uw keuken. De kooldioxide komt uit een standaard koolzuurhoudende buis, met een design van een pepermolen. Dit patroon word al in Nederland gebruikt voor koolzuurhoudend water en kan na gebruik gemakkelijk en goedkoop worden vervangen. Koolstofdioxide is food-grade, dus je kunt na een blussing met de Firemill zelfs eten wat is geblust gewoon nog eten, zelfs een blusdeken kan er niet tegenaan. Als u zich zorgen maakt over het klimaat, is er ook volledig klimaatneutraal milieuvriendelijke kooldioxide te koop.

Sorry, maar we hebben helaas geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen

Enkele voordelen van Firemill

Firemill heeft veel voordelen ten opzichte van gewone brandblussers. Het is echter aanzienlijk kleiner en kan nooit de gebruikelijke 6 kg brandblusser vervangen, die u altijd in huis moet hebben. Maar met een Firemill kooldioxide-blusser in uw huis, hoeft u uw poederblusser hopelijk niet te gebruiken, zelfs als het ongeluk zou gebeuren. Het kan veel tijd besparen bij het schoonmaken. Op scholen, bedrijven en andere instellingen zie je altijd brandblussers hangen. Voor een bedrijf is het verplicht om een brandblusser in het gebouw te hebben. Maar waarom hebben we er geen in huis? Het brandrisico is daar net zo groot. Daarnaast is een brandblusser een goed idee voor in de auto, caravan of boot.

Koop nu uw Firemill

Firemill is bedoeld om vroeg in de brand te worden gebruikt om het ontstaan van een grote brand te voorkomen. Bij kleine branden is het dus vooral vroeg om Firemill te gebruiken. U kunt Firemill direct met een gerust hart kopen in onze online winkel. Je koopt het dan rechtstreeks bij de importeur van Nederland. Hier vind je ook eerst onze nieuwe accessoires, nieuwe modellen en kleuren. Binnen Nederland bezorgen we altijd gratis. We versturen ze meestal binnen 3 dagen en het transport duurt meestal een dag.

Een gewone kooldioxidebuis

Firemill verandert een gewone kooldioxidebuis voor koolzuurhoudend water in een mooi ontworpen kooldioxide-blusser. Ontworpen door enkele van de belangrijkste industriële ontwerpers, siert Firemill zijn plaats in de keuken en is daarom binnen handbereik als er brand uitbreekt. Dit betekent dat het blussen direct kan worden gestart en er geen schade kan optreden. Daarnaast is het blusmiddel helemaal schoon, waardoor je het daarna niet eens hoeft te drogen. Firemill is ontworpen om opnieuw te worden gebruikt. Het is gemakkelijk om de lege CO2-cilinder te vervangen door een volle. Verwijder de bovenkant en plaats de cilinder terug. Zo eenvoudig is dat.

 

omhoog
FireAngelshop is in view mode, we zijn zo weer aktief
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein