Impregneren kerstboom

VOOR LEVERANCIER EN OF KWEKERS

Ben je een kweker of leverancier van kerstbomen dan zijn onze impregneer producten een waardevolle aanvulling op jouw kerstbomen assortiment. Steeds meer kwekers en verkopers kiezen ervoor om de kerstbomen brandveilig te (laten) impregneren voordat deze verkocht worden. Ook wordt FlameStop verkocht als extra impregneer product. Wij bieden kortingen tot 35% voor kwekers en leveranciers. Wil je weten welke oplossing het beste bij jouw kerstbomen past? Of heb je andere vragen over een prettige samenwerking? Wij komen graag met u in contact over de oplossingen en uw situaties

FLAMESTOP VOOR KUNSTKERSTBOMEN

Ook voor kunstkerstbomen heeft Atjoo een brandvertragende oplossing ontwikkeld. Na een juiste behandeling voldoen de stoffen en of materialen aan de norm ISO 6940 en 6941, de nieuwe Europese normen (NEN) EN 1101 en 1102 en de Belgische norm NF P92-501 & NF P92-504 klasse 2. Dit product wordt geleverd exclusief certificaat.

FLAMESTOP VOOR NATUURLIJKE ECHTE KERSTBOMEN

Dit product is geschikt voor alle natuurlijke kerstbomen zoals de Fijnspar kerstboom, Nordmann Spar kerstbomen en de Blauwspar kerstboom. 1 liter is voldoende voor een kerstboom van +/- 1,5 meter hoog. Met dit product voldoet de behandelde kerstbomen aan de NTA 8007:2007, de ISO 6940/6941 en NEN 1101 en 1102. FlameStop impregneermiddelen wordt geleverd ( op aanvraag ) exclusief certificaat. Ga voor meer informatie over onze impregneermiddelen naar onze onze webwinkel.

WIJ HEBBEN ALLE SOORTEN EN IMPREGNEERMIDDELEN ALTIJD VOOR U UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Om een gecertificeerde impregneermiddel te kunnen bieden die eenvoudig in gebruik is kiezen wij voor het merk FlameStop. FlameStop impregneermiddelen zijn uitgebreid getest en de feedback die wij hierover krijgen is 100% keer op keer positief. Het bestellen van deze impregneermiddelen gaat eenvoudig via onze online webwinkel. Wilt u uw product door ons laten impregneren? Dan komen wij graag met je in contact. Nadat wij uw kerstbo(o)m(en) hebben geïmpregneerd, krijgt u van ons digitaal een certificaat aangeboden.

omhoog
FireAngelshop is in view mode, we zijn zo weer aktief
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein