Waterscooter Jetski brandblusser

Beschikbaarheid: Op voorraad
Verwachte levertijd: Voor 11.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Prijs/st.: € 30,00 30.00
Netto prijs: € 24,79
Prijs concurrenten: € 45,00
quantity stuk(s)
plaatst product op uw wensenlijst

Beschrijving

De waterscooter Jetski brandblusser is gemaakt van lichtgewicht aluminium en inwendig voorzien van een stevige nylon klepconstructie. Reis met een gerust hart op uw Jetski of waterscooter met deze 1 kg brandblusser. Deze zijn gemaakt om in het opbergcompartiment van uw waterscooter te passen en worden geleverd met een montage beugel om uw brandblusser vast te zetten om rollen en krassen te voorkomen. Dit product is een origineel Seadoo en Yamaha onderdeel dat compatibel is met 28 waterscooters en jetski. Brandblusser is goedgekeurd voor gebruik op zee.

Het is verplicht om een brandblusser in uw waterscooter of Jetski te hebben! Zorg dat je voorbereid bent op een eventuele kleine brand en hou een brandblusser paraat in je boot, Jetski of waterscooter. Geen brandblusser aanwezig op uw scooter? Wettelijke boete €140. De boetes zijn tegenwoordig erg hoog dus ik zorg ervoor dat alles aanwezig is.

Overige

· Door de kustwacht goedgekeurde brandblusser
· Een vereiste voor elk waterscooter
· Makkelijk te trekken veiligheidsspeld
· Roestvrij en slagvast nylon handvat
· Voorzien van aluminium body
· Hoge roestbestendigheid
· Brandblusser is vorstbestendig
· Geen brandblusser aanwezig €140

Tips veilig varen met een waterscooter of Jetski

· Let goed op het nabijgelegen bootverkeer, denk eraan dat andere watersporters mogelijk niet voorbereid zijn op de snelle reactie en korte draaicirkel van een waterscooter
· Kijk voordat u een bocht neemt naar beide kanten, evenals naar achteren, om er zeker van te zijn dat er geen boten uw vaartuig inhalen.
· Geef andere watersporters altijd voldoende ruimte en blijf op veilige afstand van de kust.
· Vaar nooit direct achter een ander vaartuig, spring niet over de kielzog van de boot of probeer andere watersporters, zwemmers of strandgangers te besproeien.
· Als uw waterscooter omslaat, zoek dan naar een sticker op de achtersteven met de juiste manier om het vaartuig om te draaien om motorschade te voorkomen.
· Hoewel een waterscooter in ondiepe omstandigheden kan varen, vermijd omgevingsgevoelige gebieden.
· Varen in ondiep water kan ook schade toebrengen aan uw vaartuig omdat de zuigkracht van de pomp zand, rotsen en ander puin in water van minder dan 1 meter diep kan opzuigen.

Misschien dit product ook interessant?

Ervaringen met dit product (0)

omhoog
FireAngelshop is in view mode, we zijn zo weer aktief
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein