X-Sense uw vertrouwde innovator op het gebied van thuisbrandveiligheid. Bij X-Sense hebben we esthetiek en functionaliteit geïntegreerd om betrouwbare en modieuze rookmelders en koolmonoxidemelders te leveren om uw huis en gezin te beschermen. X-Sense rookmelders combineren de allernieuwste foto-elektrische detectie en draadloze technologie om snelle, nauwkeurige detectie van brand te bieden, zodat u gemakkelijk de veiligheid van uw huis kunt bewaken. Atjoo biedt een uitgebreid assortiment brandmelders aan. Zowel standalone als koppelbare rook- CO- en hittemelders. De beste rookmelder of brandmelder kopen met het juiste advies, dat doe je natuurlijk bij Atjoo.

Sorry, maar we hebben helaas geen producten gevonden die aan uw criteria voldoen

Enkele voordelen van X-Sense

X-Sense heeft strenge kwaliteitscontroles worden geïmplementeerd in elk detail van het productontwerp en de productie om de meest betrouwbare en duurzame producten voor onze klanten te garanderen. Onze missie is om elk gezin over de hele wereld veiligheid te bieden. Daarom is X-Sense toegewijd aan het op de hoogte blijven van innovaties op het gebied van veiligheid in huis en het gebruik van de meest geavanceerde bewakings- en controle technologieën om echte veiligheidsproblemen aan te pakken.

Koop nu uw X-sense rookmelder

X-Sense houdt de innovaties op het gebied van brandveiligheid in huis bij en maakt gebruik van de nieuwste draadloze verbindingstechnologieën om uw huis brandveiliger en slimmer te maken. X-Sense Techhive. X-Sense's nieuwe Wi-Fi verbonden brand- en rookmelders. Deze rookmelders geven een push bericht aan je telefoon als er rook of brand is in je huis of kantoor. Zeer eenvoudig aan te sluiten via de gratis Smart Life app voor Android en iPhoneZo eenvoudig is dat. 

omhoog
FireAngelshop is in view mode, we zijn zo weer aktief
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein