Betaalmethoden

BIJ ATJOO.NL KUNT U VEILIG BETALEN MET IDEAL EN PAYPAL

Met iDEAL kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U betaalt in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is geschikt voor klanten die telebankieren bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Zodra de iDeal bevestiging door ons is ontvangen zal de bestelling door ons worden verstuurd en ontvangt u een Track & Trace van DHL en zo kunt u pakketje traceren en wordt u pakketje zo spoedig mogelijk (waarschijnlijk de volgende dag)  bezorgd. U dient een handtekening voor ontvangst te zetten.

Wij maken gebruik van 'Extended Validation Certificate' site beveiliging. Dit is te zien aan de groene adres balk en slotje in uw browser. Zo weet u zeker dat al u gegevens versleuteld verzonden worden en is de kans op Spam mail uitgesloten. Niemand kan u gegevens zien die hier niets mee te maken heeft. Dus blijven al u gegevens afgeschermd van hackers of spamers. Nu weet u zeker dat u op een veilige webshop u aankopen kunt doen. Ziet u dit niet neem dan telefonische contact met ons op. Doe dit niet per mail wand dan zien andere u gegevens ook.

VEILIG BETALEN MET PAYPAL VAN MOLLIE

PayPal betalingen verlopen iets anders dan de meeste van onze betaalmethodes. PayPal verwerkt de betalingen namelijk zelf, en betaalt deze ook zelf aan ons uit. Je dient dan ook altijd een zakelijk account te openen bij PayPal om van deze dienst gebruik te maken. We hebben onlangs ondersteuning toegevoegd voor het terugstorten van PayPal-betalingen. Daarmee is PayPal de zesde betaalmethode geworden die via ons platform teruggestort kan worden: het was al mogelijk om transacties via iDEAL, MisterCash, SOFORT, creditcard en overboeking terug te storten. U als klant heeft dus bij een retour binnen 2 dagen u betaalde schuld aan Atjoo weer veilig retour op uw bankrekening! Makkelijker kunnen wij het voor u niet maken.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN SISOW IDEAL BETALINGSSYSTEEM OP DEZE MANIER BETAALD U ALTIJD VEILIG

Sisow is een Collecting Payment Service Provider voor websites en mobiele sites. Het platform stelt een ondernemer in staat om een bezoeker te laten betalen voor toegang tot  sites, voor het downloaden van bestanden of voor transacties in een webwinkel. Sisow biedt betaal oplossingen voor koop op afstand zoals 0900 nummers en IVR. Voor e-commerce kan je gebruik maken van iDEAL. Voor transacties uit België zetten wij Mr Cash in. Mr Cash is de Belgische variant van iDEAL en daar de meest gebruikte online betaalmethode voor België.

omhoog
FireAngelshop is in view mode, we zijn zo weer aktief
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein