Levertijd en kosten

Een groot nadeel van online bestellen is wachten op uw melders. Natuurlijk snappen wij dit. Doorgaans ontvang je de bestelling de volgende werkdag. Bij sommige artikelen kan dit binnen 1-3 werkdagen zijn. Helaas kan het voorkomen dat bepaalde artikelen niet op voorraad zijn. Mocht de bestelling onverhoopt vertraging oplopen dan sturen we je per mail een berichtje (let op de ongewenste post in je mailbox). Een enkele keer is het artikel dat je besteld hebt niet meer leverbaar, we zullen dan ook contact met je opnemen. Aan de beschikbare voorraden die op de website vermeldt staan, kunnen geen rechten worden ontleend. Deze indicatie op de site is geen garantie voor beschikbaarheid (per filiaal).

UW MELDERS WORDEN VEILIG EN SNEL GELEVERD DOOR DHL

Bestellingen worden via DHL verstuurd. Zij leveren op maandag t/m zaterdag tijdens kantooruren. Staat DHL op de stoep en er is niemand thuis? Dan zal DHL je pakketje bij de buren proberen af te leveren. Wanneer dit niet lukt, dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een 'niet-thuis-code'. Met deze code kun je op DHL aangeven wanneer de chauffeur van DHL een tweede keer langs kan komen. Op een dag, tijd en locatie die voor jou het beste uit komt! Anders komt DHL de volgende werkdag weer terug voor een tweede afleverpoging. Ben je te druk geweest en is het daarom DHL ook niet gelukt om je pakketje te bezorgen bij de tweede poging? Dan kan je met het afhaalbericht je pakketje ophalen bij jouw postkantoor. Hier blijft je pakketje twee weken liggen. Er zal dan gevraagd worden naar een legitimatiebewijs.

WIJ VRAGEN EEN KLEINE VERGOEDING VOOR HET VERSTUREN VAN UW MELDERS

Alle bestellingen met een afleveradres in Nederland worden voor EUR 7,50 verzonden. De verzendkosten worden berekend na de verrekening van eventuele korting als gevolg van acties, productkortingen of kortingsbonnen. De kosten voor verzending verschillen per land van bestemming en zijn als volgt:

Verzendkosten voor zendingen naar Nederland:
Eenmalig 7,50,- per bestelling.

Verzendkosten voor zendingen naar België:
Eenmalig 15,00,- per bestelling

Afhalen bestelling (Barendrecht) ook mogelijk (na akkoord)
Openingstijden op werkdagen 08:30 / 16:30 uur

omhoog
FireAngelshop is in view mode, we zijn zo weer aktief
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein