Over Ons

WELKOM IN DE WERELD VAN FIREANGEL

Wij RH Brandbeveiliging bieden onze klanten de beste bescherming tegen brand en koolmonoxide die wij op dit moment met moderne FireAngel technologie kan bieden. FireAngel assortiment rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders die snel zijn te installeren, eenvoudig in gebruik en weinig onderhoud vragen. FireAngel maakt gebruik van de nieuwste technologieën en bewijzen dat betrouwbare en efficiënte melders er ook mooi en met een bijzonder design look uit kan zien. Toonaangevende melders voor klanten met hoge verwachtingen. Shoppen gaat super gemakkelijk en snel bij Atjoo.nl. Je hoeft nooit lang op je bestelling te wachten (binnen 2 dagen geleverd), dus als je nog "last minute" een cadeautje nodig hebt, dan zit je bij Atjoo helemaal goed. Onze klantenservice is snel bereikbaar via whatsapp, of stuur een e-mailtje en je hebt binnen 24 uur antwoord.

DAAR GELOVEN WIJ IN ..... "SLIM, SNEL EN AARDIG MAAR ZEKER NIET INGEWIKKELD".

FireAngel is in Europa sterk vertegenwoordigd in de retail, elektrotechnische groothandel en is in het Verenigd Koninkrijk leverancier de toonaangevende Europese leverancier voor brandveiligheid in huis en voor bedrijven, en bezit meer dan 50 patenten en geregistreerde handelsmerken waaronder de merken, zoals wij kennen BRK en First Alert.
RH Brandbeveiliging B.V. is leverancier van FireAngel en levert alle soorten en type FireAngel melders direct uit voorraad.

ADRESGEGEVENS ATJOO.NL, LEVERANCIER VAN FIREANGEL MELDERS

BEDRIJFSGEVENS     BANKGEGEVENS    
               
Atjoo.nl (RH Brandbeveiliging) Rek. NL66ABNA0605415269  
Zwaalweg 6-8     Swiftcode : ABNANL2A  
2991 ZC Barendrecht   IBAN NL66ABNA0605415269  
Tel. 0180 - 556 747     T.A.V. RH Brandbeveiliging B.V.
WhatsApp 06 26 32 87 14   BTW nummer NL8197640336B01
KvK 24366046     iDEAL via SiSow syteem  
               

WAARMEE KUNNEN WIJ U MEE VAN DIENST ZIJN?

Veel informatie en antwoorden op vragen kunt u gemakkelijk zelf vinden op deze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de klantenservice van Atjoo.nl

Atjoo Contactformulier
Atjoo Algemene voorwaarden
Atjoo Bestellen en leveren
Betalen bij Atjoo.nl
- Retourneren bij Atjoo.nl
Aanbiedingen FireAngel melders

WIJ ZIJN NU OOK SOMS BEREIKBAAR VIA "WHATSAPP"

Vanaf heden kun je ook via Whatsapp bij ons terecht voor al jouw vragen. Lekker makkelijk toch!?
Het mobiele telefoonnummer kan alleen worden gebruikt om WhatsApp berichten aan ons aan te bieden.
Bellen of sms’en en het beantwoorden van groepsgesprekken is niet mogelijk. App: 06 26 32 87 14

ZIJN JULLIE FIREANGEL NEDERLAND, IMPORTEUR OF DISTRIBUTEUR VAN FIREANGEL MELDERS?

Nee, wij zijn enkel leverancier van FireAngel melders, en leveren het gehele assortiment van FireAngel direct uit voorraad. De Atjoo website is een onderdeel van RH Brandbeveiliging B.V. uit Barendrecht. Heeft u technische vragen over een bepaalde FireAngel melder, bent u aan bij ons aan het juiste adres. Heeft u een gerichte klacht aan FireAngel of een product dan bent u helaas bij ons aan het verkeerde adres. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvangt onze FireAngel maandaanbiedingen met nog veel meer. Samenwerking is een must.

FIREANGEL GRATIS HERINNERING SERVICE

Als u wilt dat wij u een FireAngel GRATIS herinnering service sturen, vul dan alstublieft de datum in waarop uw FireAngel rookmelder is geïnstalleerd. FireAngel melders hebben over het algemeen een levensduur van 10 jaar en moeten na 10 jaar vervangen worden. Wij sturen u een GRATIS FireAngel herinnering 10 jaar vanaf de datum die aan ons opgeeft via het contactformulier. Belangrijk: Om ervoor te zorgen dat u onze FireAngel service GRATIS herinnerings-e-mails ontvangt, voeg alstublieft herinnering@Atjoo.nl toe aan uw adresboek.

omhoog
FireAngelshop is in view mode, we zijn zo weer aktief
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein